”ik leer steeds nieuwe dingen die me helpen als mens te ontwikkelen”

Aygun werkt als algemeen verpleegkundige in het spaarne gasthuis. dit is het grootste regionale ziekenhuis van omgeving haarlemmermeer, zuid-kennemerland en de noordelijke bollenstreek.

AYGUN WERKT VOORNAMELIJK OP DE AFDELING CHIRUGIE MAAR IS OOK ONDERDEEL VAN EEN FLEXPOOL WAARDOOR HIJ INGEZET KAN WORDEN VOOR VERPLEEGKUNDIGE TAKEN OP DIVERSE AFDELINGEN.

Wat maakt HET WERK ZO INTERESSANT?

Mijn werk is dus superveelzijdig. Sowieso is geen dag in het ziekenhuis hetzelfde. Mijn doel is om op een gegeven moment ambulanceverpleegkundige te worden. Mijn passie is om mensen te helpen. Dat geeft me altijd een goed gevoel. Op weg naar dat doel leer ik heel veel, ontwikkel ik mijzelf als persoon en geniet ik vooral van mijn werk.

prive

Ik ben graag actief bezig. Daarom geef ik kickboksles en rijd ik motor. Ik vind het tof om op vakantie te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Als ik rust nodig heb geniet ik het meest van lezen. Lekker met een boek op de bank. Sinds kort heb ik een dochtertje met wie ik er graag op uit trek. Samen de wereld verkennen.

waarom ik dit doe

Zowel in het helpen van anderen als in de sport, leer ik steeds nieuwe dingen die me helpen mezelf als mens te ontwikkelen. Als ik andere mensen blij kan maken of kan helpen met dingen die ze moeilijk vinden, dan geeft me dat voldoening. Het werkt dus echt twee kanten op. Je hoort tegenwoordig overal dat er te weinig personeel in de zorg is. Dat merken we in de praktijk ook en het gaat ten koste van de kwaliteit. Ik vind dat de overheid hier iets hier mee moet doen. Ik ben echt heel blij dat ik voor dit werk heb gekozen.

Bron: Mijn toekomst mijn zorg